Led szalag 2835 SMD 420led/m 37W/m 24V Meleg fehér Prémium minőség 5 év jótállás

Led szalag 2835 SMD 420led/m 37W/m 24V Meleg fehér Prémium minőség 5 év jótállás
Led szalag 2835 SMD 420led/m 37W/m 24V Meleg fehér Prémium minőség 5 év jótállás
Led szalag 2835 SMD 420led/m 37W/m 24V Meleg fehér Prémium minőség 5 év jótállás
Led szalag 2835 SMD 420led/m 37W/m 24V Meleg fehér Prémium minőség 5 év jótállás
Led szalag 2835 SMD 420led/m 37W/m 24V Meleg fehér Prémium minőség 5 év jótállás
Led szalag 2835 SMD 420led/m 37W/m 24V Meleg fehér Prémium minőség 5 év jótállás
Cikkszám
W-2835-420WW5B24
IP Védettség:
IP20
Szórásszög:
120°
Színhőmérséklet:
3000K
Ra index:
>80
Működési feszültség:
24VDC
Méterenkénti teljesítmény:
35 W/m
Fényerő méterenként:
4 360 lm
Fényerő méterenként:
4360 lm / m
Szalag szélesség:
28 mm
Garancia időtartama:
5 Év
LED-ek száma méterenként:
3 848 Ft + ÁFA = 4 887 Ft / db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Szerelési tanácsok
Részletek

Termék tulajdonságai:

4200Lm/m, nagy fényerejű fényforrás

Kiváló minőségű 22-24lm/LED 2835 SMD fényforrás

Kettős sor, könnyű telepíthetőség

CRI 80 és 90, maximális elérése 95+

Project szalagok, kizárólag rendelésre!

 

 

Led szalag részletesen:

 

 

 

Led szalag méretei:

 

Adatok
LED-ek száma méterenként
420
Teljesítmény méterenként
35W
Fény színe
Meleg fehér
Cikkszám
W-2835-420WW5B24
Szerelési tanácsok

Információ a vásárláshoz: 

Tájékoztatjuk Vásárlóinkat, hogy a LED szalagok fényerejének valamint a színes és/vagy fehér többszínű szalagok színeinek vezérléséhez, szabályozásához külön kell megvásárolni a vezérlőket és a távirányítókat, a szalagok önmagukban nem alkalmasak ezeknek a műveleteknek az elvégzésére. A LED szalagokhoz az alábbi kiegészítőkre mindig szükség lehet:

  • Tápegység. Méretezése ADLER és MW család tápegységei esetén: LED szalag fogyasztása felhasznált méterenként összesítve + 20% tartalék. (4,8W 5 méter szalag esetében: 4,8x5 + 20%) Ügyeljen a feszültségre: 12VDC - 24VDC! 
  • Tápegység. Méretezése POS, GPV vagy DELTA család tápegységei esetén: LED szalag fogyasztása felhasznált méterenként összesítve, tartalék nem szükséges, mert ezeknek a tápegység családoknak a tagjai névleges teljesítményük 100%-ig terhetőek. (4,8W 5 méter szalag esetében: 4,8x5) Ügyeljen a feszültségre: 12VDC - 24VDC! 
  • Fényerőszabályozás egyszínű szalagok esetében: profilba építhető dimmer, egyszínű vezérlő és távirányító, fali vezetékes egyszínű vezérlő dimmer.
  • Több színű szalagok esetében: vezérlőegység + távirányító, vezérlő + fali távirányító, fali vezetékes vezérlő.
  • 10 Watt/m fogyasztásnál vagy e felett a szalagok hűtéséről a hosszú távú működés érdekében gondoskodni kell, ehhez alumínium profilt kell alkalmazni. 
  • Felhasználási területek: beltéren IP20, vizesblokkban, poros és nedves helyeken, kültéren fedett helyen IP54, IP65, IP67, IP68 (akár nem fedett helyeken is).

A LED világító csíkok másnéven szalagok a belsőépítészetben legkönyebben felhasználható hangulati, dekor vagy fővilágításra alkalmas fényforrások közé tartoznak. A fényforrás egy szalag felületére van szerelve, amely nagyon hajlékony, rugalmas és számos színben, méretben és fényerőséggel megvásárolható. A szalagok fényerejének szabályozására is van lehetőség. Legegyszerűbben elegendő egy tápegységre csatlakoztatni és máris élvezheti a kívánt fehér vagy színes fényeket. A szalagok könnyen felragaszthatóak a kívánt helyre, és alumínium profilok használatával szinte korlátlan lehetőség van felhasználásukra.

 

A ledlampahaz.hu által forgalmazott szalagok 5 méteres kiszerelésben kaphatóak, de méterenként is megvásárolhatóak. Teljesítményük változó, vannak gyengébb és erősebb, prémium minőségű szalagjaink. A szalagok hátoldalán erős ragasztócsík található. A különböző típusokat 1, 3 és 6 ledenként lehet vágni, a széles nyákra, dupla sorral szerelt szalagokat pedig 14 ledenként, ezzel korlátlan lehetőséget kínálnak a szerelés területén. Csatlakoztatni lehet forrasztással vagy gyorscsatlakozókkal, fényerejüket külön megvásárolható vezérlőkkel és távirányítókkal vagy akár fali szabályzókkal lehet változtatni.

 

Kérjük tartsa be a LED csíkok, szalagok bekötési és szerelési utasításait!
A bekötéshez használja az alábbi lehetőségeket és útmutatást.

 

LED szalagok csatlakoztatása tápegységhez vagy vezérlőhöz:

 

A szalagokat 5 méterenként párhuzamosan kell bekötni, közvetlenül a tápforrásról vagy gerincvezetéken keresztül. Ügyeljen a szalagon lévő jelzésekre a vágási pontoknál (+/-). A "+" általában piros, a "-" fekete színű vezetékkel van kivezetve, jelölve. Amennyiben a teljesítmény vagy fényerő esése szükségessé teszi, a párhuzamos ágak végét össze lehet kötni. A párhuzamos ágak sem haladhatják meg az 5 métert. 

 

Bekötési ajánlás

 

 

 

 

LED szalagok vágása:

 

A led szalagokat a vágási, forrasztási pontokon lehet elvágni, így kényelmesen lehet kialakítani különböző fényeket, megvilágítást bármilyen méretben. A szalagok azonban kifejezetten csak a jelölt helyeken vághatók az ábra szerint.

 

LED szalagok toldása forrasztás mentesen vagy forrasztással:

A LED szalagokat bárki fel tudja szerelni, amihez csak kisebb szakmai alapok szükségesek vagy a leírások pontos betartása. A vágási helyeken gyorcsatlakozókkal lehet őket összekötni. A gyorscsatlakozók lehetnek led csík betáp vezetékek, sarokcsatlakozók, PBC nyomtatott áramköri elemek. A toldások lehetnek egyenesek, ívesek vagy 90°- ak. A toldásnál ügyelni kell a szalag vágási pontjainál lévő polarítás jelzésre (+/-), mivel hibás bekötés esetén zárlat keletkezik és a szalag tönkremehet vagy nem fog világítani. 

 

LED szalag felragasztása:

 

A szalagok hátoldalán erős ragasztócsík van. A felragasztás előtt a felületet alkohollal célszerű megtisztítani a ragasztás hosszabb élettartalma miatt,  Óvatosan távolítsa el a védőréteget és kezdje el felragasztani a fényforrást. Nagyobb teljesítményű szalagok esetében szükséges hőelvezető alkalmazása. Ehhez vásároljon alumínium profilt vagy egyéb hűtőközeget.

 

 

Webáruház készítés
simplepay_hu