Konyhapult világítás szereld magad csomag C profil

Raktárkészlet: 0 csomag
Konyhapult világítás szereld magad csomag C profil
3 012 Ft + ÁFA = 3 826 Ft / csomag
csomag
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Konyhapult világítás szereld magad csomag

 

Konyhapult világítást, bútorvilágítást a legmodernebb és legnépszerűbb lehetőség led szalaggal megvalósítani. Egy ilyen lámpa elkészítéséhez több termék és tartozék megvásárlása szükséges, amik sokféle típusban érhetőek el. Ezeknek a megfelelő összeválogatása sok időt vehet igénybe és szükség van némi szakmai tapasztalatra is. 
Ezért alkottuk meg Önnek: Konyhapult világítás szereld magad csomagjainkat! Csak válassza ki a csomagon belül felsorolt típusok és színek közül az Önnek megfelelőt, rendelje meg, mi pedig minden olyan terméket beleteszünk a csomagba, amire szüksége lesz!

 

A csomag tartalmazza:

-1 méter LUMINES led profil: választható 4 típusú led profil (2 méretű ""U"" profil, egy 45°-ban döntött valamint egy asszimetrikusan döntött (30°/60°) sarokprofilból), mindegyik típus elérhető 5 színben: natúr, ezüst, bronz, fehér és fekete színben
-1 méter LUMINES takaróprofil: választható víztiszta, opál, tejfehér színben
-2 db led profil műanyag végzáró: a profillal megegyező színben
-2 db led profil műanyag rögzítő
-1 méter led szalag: választható 3 színhőmérsékletben (meleg, természetes és hideg fehér színben) és 2 féle erősségben (4,8W/m és 9,6W/m)
-1 db tápegység: amely választható közvetlenül aljzathoz csatlakoztatható típusban (konnektorba dugható): EB0612 / EB1212 és  1 db DC forrasztásmentes gyorscsatlakozóval; vagy szerelhető tápegységgel (hálózatos csatlakoztatásra előkészítve) GPV-12-12 és 2 db DC forrasztásmentes gyorscsatlakozóval

 

Miért érdemes kész lámpatest helyett Konyhapult világítás szereld magad csomagot rendelni?

-Nem szükséges több száz termék közül kikeresnie a megfelelőket. Mi ezt már megtettük Önnek, és egy helyre gyűjtöttük a választható variációkat.

-Mivel nem kész lámpatestről van szó, így sokkal többféle típusban, színben tudja elkészíteni konyhapult világítását, bútorvilágítását.

-Mi csak összeválogattuk Önnek a szükséges termékeket, a szerelés, bekötés az Ön feladata. Miért jó ez? Csomagunk  méteres kiszerelésben tartalmazza a termékeket, aminek a hosszát Ön még összeszerelés előtt tudja módosítani ha szükséges (pl. ha 90 cm hely van csak a lámpának, akkor 10 cm-t le tud vágni minden 1 méteres elemből). Erre kész lámpatest esetén nincs lehetőség. Amennyiben szüksége van egyéb termékekre is, webáruházunkban kiválaszthatja és megrendelheti azokat.

Adatok
Raktárkészlet
0 csomag
Cikkszám
LLH-C1CW2-12A
Webáruház készítés